Loading...

Bedrijfsadvies

Financieel, fiscaal, juridisch en operationeel bedrijfsadvies op maat
consulting-s1

Samen met Lamdog Advies bepaalt u waar uw bedrijf nu staat en waar u naartoe wilt. Aan de hand van kritische vragen en observaties, bepalen we gezamenlijk de strategie om te komen waar u wilt zijn en zorgen we ervoor dat de bedrijfsprocessen zo worden ingericht dat uw doelen behaald worden. Lamdog Advies combineert kennis, expertise en compassie om verder te kijken dan kolommen met cijfertjes. Bij Lamdog Advies staat de mens centraal zonder dat we daarbij de bottom line uit het oog verliezen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van fusies, overnames, reorganisaties, financiering en juridische vraagstukken.

Administratie

Geef uw complete (salaris)administratie uit handen
shutterstock_653158306

Hoewel administratie een van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf is, is het vaak ook een onderdeel waar ondernemers liever niet teveel tijd aan kwijt zijn. Die tijd wordt vaak liever besteed aan acquisitie, marketing of innovatie en dat begrijpen wij. Daarom kunt u uw volledige (salaris)administratie aan ons uit handen geven. Wij verwerken uw inkomende en uitgaande facturen en verzorgen het contact met de Belastingdienst. Daarnaast regelen wij alles m.b.t. uw loonstroken, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgevingen en hebben wij altijd de meest recente versie van uw CAO in handen.

Hands-on managementondersteuning

Tijdelijke ondersteuning op managementniveau
consulting-s3

Onze “interrimmer” heeft ruime ervaring in verschillende bedrijfstakken, biedt hands-on managementondersteuning en beschikt over de sociale vaardigheden die nodig zijn om een spin in het web te worden. Hij weet precies hoe hij uw strategische doelen om moeten zetten in concrete bedrijfsprocessen, hoe hij ervoor moeten zorgen dat alle neuzen binnen uw organisatie dezelfde kant op staan en hoe hij binnen afzienbare tijd resultaat moeten boeken. Hij maakt o.b.v. heldere afspraken met de opdrachtgever een concreet plan de campagne en draagt zelf zorg voor de uitvoer ervan. Aan het einde van de opdracht zorgt hij voor een gedegen evaluatie en een duidelijke overdracht, zodat de opdrachtgever zijn werkzaamheden naadloos kan overnemen en voortzetten.

Visual branding

Hulp bij de visuele branding en uitstraling van uw bedrijf
consulting-s4

Een goede strategie wordt ondersteund door een sterke corporate identity en beeldmateriaal dat die identiteit visueel ondersteunt. Het maakt niet uit of het om een logo, poster, (online) advertentie, kleurenschema of zelfs de inrichting van een complete showroom gaat, de branding-specialist van Lamdog Advies weet altijd precies het beeld te creëren dat het beste bij uw bedrijf past en dat resoneert bij uw publiek. Naar aanleiding van een gezamenlijke brainstormsessie, adviseert onze branding-specialist u over de beste branding-strategie en stippelt ze een traject voor u uit. Indien gewenst kan zij het gehele traject ook voor u uitvoeren, monitoren en evalueren.